CERTIFICERINGEN

Bureau Veritas logo

iso 9001:2015 en vca**

Met de ISO 9001:2019 certificering sinds 1997, gevolgd door VCA** in 2000, waarborgt Mansveld Expotech de kwaliteit van haar dienstverlening. Continu wordt er gewerkt aan verbeteringen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Sterkin logo

REI en EVI erkenning

Met de REI erkenning van stichting Sterkin en de EVI erkenning van KvINL, voldoet Mansveld Expotech, als erkend elektrotechnisch installateur, aan de noodzakelijke vakbekwaamheid en outillage.


VSI logo

VSI

Mansveld Expotech is aangesloten bij de brancheorganisatie VSI, Vereniging System Integrators, de branchevereniging van installerende audiovisuele bedrijven in Nederland.
Met de VSI certificering voldoet Mansveld Expotech aan belangrijke eisen op het gebied van deskundigheid, ervaring, onafhankelijkheid, kwaliteit en continu├»teit.

Erkend leerbedrijf logo

erkend leerbedrijf

De Wet educatie beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Dit heet de beroepspraktijkvorming (bpv). Als erkend leerbedrijf van SBB helpen wij studenten met hun opleiding en leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.