dsm op de k2010

Van 27 oktober t/m 3 november 2010 opende de International Trade Fair for Plastics and Rubber (K2010) haar deuren in Düsseldorf. Mansveld Expotech was hier aanwezig voor de realisatie van meerdere stands voor o.a. DSM, Kiefel en LyondellBasell.

In opdracht en in samenwerking met Stabilo International realiseerde MX de complete techniek voor de stand van DSM. Alle disciplines van MX zijn hierbij de revue gepasseerd. Zo werd onder andere de bezoeker op een zeer interactieve manier benaderd. Dit gebeurde door middel van een Augmented Reality show.

Licht: voor de algemene verlichting op de eerste etage zijn RGB en Warmwhite LEDspots toegepast. Door middel van Philips Colorblaze LED armaturen werden de wanden geaccentueerd. Het geheel werd gekoppeld met een DMX besturingssysteem waardoor de hele stand van kleur kon veranderen en er diverse settings gemaakt konden worden.
Het podium is uitgelicht door middel van de IVVBLAST van Philips. Met deze armaturen kan door het mengen van diverse LED's de kleurtemperatuur aangepast worden .
Als algemene verlichting voor de tweede etage werden Flexibeams vanuit het Trussgrid gebruikt.

Beeld: 3 HD-Seamless schermen zorgden ervoor dat commercials, video's en de Augemented Reality show op de hele stand te zien waren. Op de eerste verdieping zijn 6 Touch Screens geïnstalleerd waar een Flash applicatie op draaide. In totaal zijn er twee Augmented Reality opstellingen geplaatst. Ook zijn er diverse PC's geïnstalleerd die gekoppeld werden aan cardscanners om de registratie van de bezoekers vast te leggen.
Aan een cirkeltruss is een Mitrix LED systeem gehangen waarop logo's en slogans getoond werden die in de hele beurshal te zien waren.

Geluid: Om het design van de stand zo strak mogelijk te houden zijn er diverse inbouwluidsprekers geplaatst. Voor achtergrond muziek is er gekozen voor Audio Performance aan het Trussgrid.

Energie: MX zorgde voor de complete stroomvoorziening op de stand.

Rigging: MX heeft de complete Rigging van het Trussgrid verzorgd. Gezien de minimale belasting van de ophangpunten in de beurshal zijn er veel Pre-rigs gemaakt om het geheel veilig te hangen. Gezien de complexiteit hiervan heeft MX de complete coördinatie uit handen van de klant genomen.

Opdrachtgever Plaats Datum
Stabilo International K2010 | Düsseldorf 27 oktober t/m 3 november 2010