european congress of radiology

De ECR (European Congress of Radiology) is een jaarlijks terugkerend congres met meer dan 20.000 participanten uit honderd landen.
Agfa Healthcare legde bij ons de vraag neer of wij met AV hardware een eyecatcher konden bedenken voor hun IT product demo. Om de hardware en de eyecatcher de juiste impact te laten maken, zijn we de uitdaging aangegaan en hebben we op ons advies zowel de hardware als de content hiervoor aangeboden in de vorm van een tailormade Game, geproduceerd op het product van Agfa Healthcare.

In nauwe samenwerking met designers en programmeurs van één van onze partners is er in 2 weken tijd een Game van scratch af geproduceerd welke op de ECR 2014 gelanceerd is.
In de Game werd de bezoeker, veelal radiologen uit de hele wereld, in een aantal stappen op een speelse interactieve wijze bekend gemaakt met de features van de Agfa Healthcare IT product range, waarna hij of zij aan het eind van de game beloond werd met een postcard met daarop zijn foto in het lichaam van de Game Avatar. E.e.a. werd onder luid applaus gelanceerd door de CEO van Agfa Healthcare EMEA en is tijdens de beurs dagelijks zeer intensief gebruikt door honderden bezoekers.

Opdrachtgever Plaats Datum
Agfa Healthcare Wenen 6 t/m 10 maart 2014