Glow 2014

Voor de negende keer was Eindhoven van 8 t/m 15 november 2014 versierd met lichtgevende sculpturen en projecties. Als preferred supplier van alle technische voorzieningen voor het gehele festival verzorgde Pronorm, onderdeel van Mansveld Expotech Groep, dit jaar diverse grootbeeldprojecties inclusief licht en geluid. Dit jaar was Pronorm maar liefst bij ruim 17 projecten betrokken.

Het thema dat de kunstenaars deze editie van GLOW uitdaagde, was er één met een diepere betekenis. Met 'Stad in beweging' wilde de organisatie ook bezoekers in beweging krijgen en een verrassende kijk op de levendige stad bieden.

De hoogtepunten van het evenement waren vooral de kunstwerken op de Parklaan, bij de Augustijnenkerk en de Catharinakerk. Allemaal kunstwerken waarvoor Pronorm de complete technische installaties heeft verzorgd. In samenwerking met een vast netwerk aan kunstenaars en ontwerpbureaus realiseerde Pronorm niet alleen de gehele grootbeeldprojectie en videomapping met (Pani) projectoren, maar verzorgde zij tevens het licht en geluid.

GLOW trok dit jaar 650.000 bezoekers. Een record, want vorig jaar kwamen er 520.000 mensen af op het evenement.

Opdrachtgever Plaats Datum
EHV365 Eindhoven 8 t/m 15 november 2014