horecava

De Horecava, hét nationale platform voor professionals in de foodservice-industrie, vond plaats van 7 t/m 10 januari in de Amsterdam RAI. In opdracht van diverse klanten hebben wij een aantal mooie Live Communicatie projecten gerealiseerd.Een greep uit de gerealiseerde projecten: 

  • Voor Wink BV hebben wij de complete techniek verzorgd op de nostalgische stand van Douwe Egberts. Toegepast zijn o.a. 50 x Selecon SPX 800W profielspots, 10 x Selecon Fresnel spots, diverse railspots, Martin Mac Yoke spots en diverse LED spots. De zwarte lampen en trussen zorgden voor een uitstraling die paste bij de stand van DE.
  • In opdracht van Gielissen Exhibitions & Interiors hebben we alle techniek en bediening geleverd voor een complete show. Toegepast zijn o.a. diverse trussen, NEC projectoren, projectieschermen, speakers, subwoofers, Yoke spots, LED verlichting, gordijnen, plafonddoeken, mediaspelers en een rookmachine.
  • In de entreehal liep je tegen een constructie van LED druppels aan; LED strips die werden aangestuurd door een laptop waardoor er prachtige kleurencombinaties ontstonden.
  • In opdracht van Expovision hebben we de stand van Unilever uitgelicht.
  • In opdracht van Dehullu Projekt BV hebben we de techniek verzorgd voor de stand van VandeMoortele met o.a. diverse trussen en verlichting.
  • Op de stand van Royaan die we hebben gerealiseerd in opdracht van Dehullu Projekt BV zorgden strak gespannen doeken in combinatie met Gimble Pro spots voor een mooie uitstraling.
  • Op de Malibu stand die we in opdracht van Gielissen Interiors & Exhibitions hebben gerealiseerd, veranderde door middel van het gebruik van diverse (LED)verlichting en gobo projectie de stand regelmatig van kleur en van logo's.
Opdrachtgever Plaats Datum
Divers RAI Amsterdam 7 t/m 10 januari 2013