lyondellbasell en kiefel op de k2010

Van 27 oktober t/m 3 november 2010 opende de International Trade Fair for Plastics and Rubber (K2010) haar deuren in Düsseldorf. Mansveld Expotech was hier aanwezig voor de realisatie van meerdere stands voor o.a. DSM, Kiefel en LyondellBasell.

Voor LyondellBasell heeft Mansveld Expotech de complete techniek en energievoorziening voor deze stand gerealiseerd. Vanuit de Trussgrid is er gebruik gemaakt van Musa 150W CDM-T spots die voor de algemene verlichting op de stand zorgden. Naast deze spots zijn diverse inbouw spots gebruikt voor accent en algemene verlichting.
Vier Barco projectoren werden gekoppeld aan een Watchout systeem om een naadloze projectie te realiseren van 12*3 meter.

Voor de stand van Kiefel heeft Mansveld Expotech eveneens de complete techniek en energievoorziening gerealiseerd. Ook hier is hier een Trussgrid gehangen met Musa 150W CDM-T spots t.b.v. de algemene verlichting. Ten behoeve van accenten en algemene verlichting zijn er diverse inbouwspots gebruikt. Ook zijn er verschillende LCD-schermen geplaatst.

Opdrachtgever Plaats Datum
Gielissen Interiors & Exhibitions K2010 | Düsseldorf 27 oktober t/m 3 november 2010