NXP asian distributors conference

NXP Semiconductors heeft haar jaarlijkse distributeurs conferentie dit jaar op het mooie schiereiland Hainan in China gehouden. Om het geheel naar een wat hoger niveau te brengen dan de afgelopen jaren heeft NXP Mansveld Expotech benaderd om het Event qua techniek en aankleding geheel voor haar rekening te nemen. Gezien de goede ervaring die was opgedaan bij de jaarlijkse Sales events die Mansveld Expotech voor NXP realiseert was deze stap een logisch gevolg.

Na een ontwerpfase van 2 weken is, in overleg met de klant in Eindhoven en de Aziatische tak van het bedrijf, besloten wat we uiteindelijk zouden gaan toepassen.

Er is voor dit Event gekozen om een centraal podium te plaatsen van 12m breed met daar achter een Full Colour geprinte backdrop van 16m breed en 5,5m hoog. Deze witte backdrop met daarop bedrukt het thema van de meeting en NXP logo’s fungeerde meteen als dubbel projectie scherm aan weerszijde van het podium.
Buiten de podia en de full colour backdrop print heeft Mansveld Expotech ook de complete Audio Visuele installatie en de Showlighting geregeld voor de plenaire zaal alsook de breakout zalen t.b.v. de trainingssessies.
Alle audio visuele hardware, podia en printwerk is door Mansveld uitbesteedt aan lokale partners in China.

De regie op locatie tijdens de opbouw en het Event zelf werd gevoerd door de Project Manager van Mansveld Expotech. Door maximale inzet van lokale arbeid en materialen en coördinatie vanuit Eindhoven is het bij dit soort events mogelijk om voor een relatief laag budget toch een goed eindresultaat te bereiken.

Na complimenten van Rick Clemmer (CEO NXP) en alle BU’s gaan we met goede moed op naar de “European Disti Conference 2011".

Opdrachtgever Plaats Datum
NXP Semiconductors Hainan, China september 2010