Standbouw klaar voor de toekomst?

De wereld van de standbouw gaat steeds sneller. Beurzen en evenementen ontwikkelen zich in een hoog tempo door en standbouwers moeten daarop inspelen. Het inzetten van de nieuwste technologieën is essentieel, maar het moet tegelijkertijd ook betaalbaar blijven.

Trends & ontwikkelingen in de live-communicatiebranche

Wij hebben de afgelopen tijd een tweetal trends ontdekt binnen de live-communicatiebranche:

  1. De werkdruk tijdens beurzen en evenementen neemt toe. Niet alleen voor standbouwers, maar ook voor exposanten. Sneller schakelen is noodzakelijk
  2. Het tekort aan technici stijgt. Het wordt voor de hele markt steeds moeilijker om de juiste mensen te vinden

Met Expo2Go spelen we in op deze trends. Jij kunt als standbouwer snel een techniekaanvraag indienen. Wij tekenen dit vervolgens in jouw plan en zorgen ervoor dat het materiaal klaarstaat. 

Innovatie is waar het om draait

Zoals gezegd, ontwikkelt de markt zich steeds sneller en daar willen wij in meegaan. Binnen onze organisatie zijn we daarom aan het kijken hoe wij onze processen zowel analoog als digitaal kunnen versnellen en verbeteren. Het moet voor jou straks binnen een mum van tijd mogelijk zijn om een Expo2Go aanvraag te kunnen doen.

We beseffen dat we hiermee de lat hoog leggen, maar innoveren betekent uitgedaagd worden, en wij willen altijd jullie verwachtingen overtreffen. 

het ketendenken binnen de live-communicatiebranche

Wij geloven dat er nog veel winst te behalen valt binnen de gehele keten van de live-communicatiebranche. Winst in de vorm van klantwaarde. De branche is nog traditioneel georganiseerd, net als vroeger, in de bouw met een architect, die opdrachten geeft aan een aannemer en daarnaast allerlei onderaannemers die het werk uitvoeren. De vraag is of dit de maximale klantwaarde levert.

Innovatieve partijen die zich de afgelopen jaren bewezen hebben zijn bijvoorbeeld Flixbus, Airbnb, Uber en Thuisbezorgd.nl. Maar ook een bedrijf als Spotify heeft de volledige keten waarin het opereert, volledig op z'n kop gezet. Wij verwachten dat dit uiteindelijk ook binnen onze branche gebeurt.

Efficiënt werken

Zoals gezegd is ons Expo2Go-concept constant in ontwikkeling en daar is dit aanvraagproces ook onderdeel van. We beseffen dat dit nog efficiënter kan, maar zoals gezegd zijn we constant bezig om ons werk te verbeteren; zowel analoog als digitaal.
Binnen de keten hebben we met Expo2Go in ieder geval een aantal stappen uit het proces gehaald, waardoor er efficiënter gewerkt wordt. Het contact is persoonlijker en de klantwaarde die geleverd wordt is naar onze beleving groter. Van onze vaste klanten krijgen we dezelfde feedback. Het is nu zaak om dit door te ontwikkelen en gezamenlijk ervoor zorgen dat de keten toekomstbestendig wordt en blijft.

Nu een aanvraag doen?

Dat kan natuurlijk altijd! Download dit formulier, vul het in en stuur vervolgens naar expo2go@mx.nl. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Heb je in de tussentijd vragen? Stuur dan een SMS-bericht of Whatsapp-bericht naar: 06 50 81 13 74