volvo ocean race voor puma & camper

In opdracht van Kubik BV realiseert Mansveld Expotech de complete techniek van 3 paviljoens in de diverse havens die de Volvo Ocean Race aandoet. Twee Paviljoens zijn voor de deelnemer PUMA en één paviljoen is voor de deelnemer CAMPER.

Voor de paviljoens van PUMA heeft Mansveld Expotech de complete techniek ontworpen en op locatie gerealiseerd (op- en afbouw) ten behoeve van licht, beeld, geluid en elektra. Zo is er bv een volledige show met ledverlichting en 2x dual head projectie geïnstalleerd, en is er een audiosysteem geïnstalleerd ten behoeve van de band en DJ. 
Voor het paviljoen van CAMPER heeft Mansveld Expotech de complete techniek ontworpen en op locatie gerealiseerd (op- en afbouw) ten behoeve van licht, beeld, geluid, elektra en ICT. Zo is er bv. gebruik gemaakt van diverse IP65 verlichtingsarmaturen en 60 inch led flatscreens.

Er is gebruik gemaakt van diverse RGB en RGBW ledspots, een ground-supported trussconstructie, 46 inch led flatscreens en Mansveld Expotech heeft de complete elektrische stroomverdeling verzorgd.

Op 29 oktober is de Volvo Ocean Race 2011- 2012 van start gegaan in de haven van Alicante, Spanje. De route loopt vervolgens via Kaapstad (Zuid-Afrika), Abu Dhabi (Verenigde Arabische Emiraten), Sanya (Hainan, China), Auckland (Australië) en Itajaí (Brazilië) naar Miami (USA) om uiteindelijk de oversteek te maken over atlantische oceaan naar Lissabon (Portugal), Lorient (Frankrijk) met als einddoel Galway (Ierland). Hier hoopt men rond 7 juli 2012 te finishen.

Opdrachtgever Plaats Datum
Kubik B.V. diverse havens wereldwijd oktober 2011 - juli 2012