experience by technology

Mansveld Techniek voert formele wijziging door in bedrijfsstructuur

Per 29 mei 2019 voert Mansveld Techniek een formele wijziging door in haar bedrijfsstructuur. De ontwikkelingen binnen de techniekbranche gaan razendsnel. Dit vraagt van een installatiebedrijf niet alleen dat technische systemen worden geplaatst, maar ook steeds vaker dat zij als regisseur voor (complexe) technische projecten optreden.

Lees meer

mansveld expotech

Wij ontwerpen, verhuren en leveren alle technische voorzieningen op het gebied van licht, beeld, geluid, energie, rigging én ict voor beurzen, evenementen en congressen, nationaal en internationaal, in- en outdoor. Onze focus ligt op veiligheid, innovatie en duurzaamheid. Het is onze missie om jou als klant maximaal te ontzorgen door het leveren van totaalconcepten. Hiermee bieden we jou de mogelijkheid tot een “one stop shopping-concept”. Het is ons doel om elke keer weer de verwachtingen te overtreffen, door middel van het adviseren en uitvoeren van oplossingsgerichte, haalbare en maakbare projecten.

Wil je hier meer over weten? Klik op een van onderstaande afbeeldingen of neem contact met ons op! Wij zitten verspreid door het hele land, dus kies de locatie die het dichtste bij jou in de buurt ligt. 

Adres Telefoonnummer Emailadres
Eindhoven - Le Havre 1 - 5627 ST  040 259 10 99  eindhoven@mx.nl 
Amsterdam - RAI - Europaplein 24 - 1078 GZ  040 259 10 99  energie@mx.nl / rigging@mx.nl 
Amsterdam - Kollenbergweg 56 - 1101 AR  020 312 80 80  info@mx.nl 
Maastricht - Forum 100 - 6229 GV  043 362 44 11  maastricht@mx.nl 
Goor (AVeurope) - Klavermaten 39 - 7472 DD  085 536 30 30  info@aveurope.nl 
Utrecht - Jaarbeurs - Van Zijstweg - 3521 AB   +31 (0)6 21 98 68 80 jaarbeursrigging@mx.nl / jaarbeurselektra@mx.nl 
     

onze diensten

Laatste portfolio

Röntgenkongress - Leipzig

Enkele foto's van de Philipsstand op het Röntgenkongress in Leipzig, dat plaatsvond van 9 t/m 12 mei.

Lees verder
livecommunicatie-solutions

oplossing op maat

Van het huren van een enkel item tot het ontwerpen en uitvoeren van totaalconcepten.

Wij laten u en uw klanten technologie ervaren zoals ze dat nog nooit ervaren hebben. Wij adviseren, ontwerpen en verhuren alle technische voorzieningen voor de live communicatie branche; beurzen, tentoonstellingen, congressen en in- en outdoor evenementen.

Maar ook voor vergaderingen en belangrijke presentaties kunt u met onze hulp uw klanten net dat beetje extra bieden. U kunt altijd bij ons terecht. Of het nu gaat om het ontwerpen en uitvoeren van totaalconcepten of om het huren van een enkel item. Wij vinden voor u en uw klant een oplossing op maat!

techniek-beleving-experts

ervaring en Expertise 

Sinds 1933!

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een brede expertise en uitgebreide kennis op het gebied van technieken om een beleving te creëren.

Bedenkt u eens wat de juiste afstemming van licht, beeld, geluid, tijdelijke energievoorziening, rigging én ICT aan synergie voor uw organisatie en uw klanten kan betekenen. Mansveld Expotech haalt door een juiste combinatie hiervan het maximale uit uw product/dienst- of bedrijfspresentatie. We creëren een omgeving waarmee u uw boodschap helder en duidelijk kunt overbrengen aan uw klanten, waarmee u zich kunt onderscheiden van de concurrent en waarmee u uw klant kunt overtuigen.

verhuur-live-communicatie-branche

VERHUUR

Van alle materialen voor de Live Communicatie branche.

Wij verhuren alle materialen op het gebied van licht, beeld, geluid, energie, rigging èn ICT voor de Live Communicatie branche. In onze verhuurshop vindt u altijd het meest actuele assortiment en kunt u tevens een vrijblijvende offerte aanvraag doen.

Bekijk het volledige assortiment in onze online catalogus.

service-persoonlijk-professioneel

SERVICE

24/7

Ons team van gepassioneerde en professioneel geschoolde monteurs en technici staat 24/7 voor u klaar.

Mode-Paul-Schulten

Haute Couture show maart 2016

Okura Amsterdam

"Hartelijk dank voor de meer dan geweldige samenwerking. het zag er heel mooi uit en het klonk super. Groot compliment ook voor jullie mensen omdat we met de muziek moesten improviseren en dat ging fantastisch! Ik hoop nog heel lang met jullie te mogen werken."

logo RAI amsterdam

SKILLS Heroes 2016

RAI Amsterdam

"We zitten al helemaal in de drukte van de volgende events, ik wil toch jullie, ook namens het kernteam, bedanken voor jullie inzet voor SKILLS afgelopen week.
De organisatie vond het prettig om hier in de RAI te zijn, de snelheid waarop verzoeken/nieuwe bestellingen werden ingewilligd werd speciaal genoemd. Bedankt voor jullie flexibele en professionele inzet!"

Intertraffic logo

Intertraffic 2016

RAI Amsterdam

Namens het projectteam van de MRA-stand (09-210) op de Intertraffic, de complimenten voor het verzorgen van de techniek op onze stand.
Voor jullie was een woord voldoende en niets teveel. Zelfs niet technische problemen (tapijt los) werden opgelost. Ook op het laatste moment een kabeltje extra of iets omleggen, was geen probleem. Een echte service gerichte opstelling, gericht op een goed en mooi resultaat.Bedankt. Jullie hebben zeker bijgedragen aan het succes van de Intertraffic (overigens net zoals voorgaande edities). Wat ons betreft, alvast tot 2018!

Logo Philips

Light & Building 2016

Frankfurt

"I just wanted to thank you all for your great support during the past months and the last 6 days during the show. We once more created an inspiring environment to visit and to even return to."