mansveld expotech

 
beurzen - evenementen - congressen 

experience by technology

livecommunicatie-solutions

oplossing op maat

Van het huren van een enkel item tot het ontwerpen en uitvoeren van totaalconcepten.

Wij laten u en uw klanten technologie ervaren zoals ze dat nog nooit ervaren hebben. Wij adviseren, ontwerpen en verhuren alle technische voorzieningen voor de live communicatie branche; beurzen, tentoonstellingen, congressen en in- en outdoor evenementen.

Maar ook voor vergaderingen en belangrijke presentaties kunt u met onze hulp uw klanten net dat beetje extra bieden. U kunt altijd bij ons terecht. Of het nu gaat om het ontwerpen en uitvoeren van totaalconcepten of om het huren van een enkel item. Wij vinden voor u en uw klant een oplossing op maat!

techniek-beleving-experts

ervaring en Expertise 

Sinds 1933!

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een brede expertise en uitgebreide kennis op het gebied van technieken om een beleving te creëren.

Bedenkt u eens wat de juiste afstemming van licht, beeld, geluid, tijdelijke energievoorziening, rigging én ICT aan synergie voor uw organisatie en uw klanten kan betekenen. Mansveld Expotech haalt door een juiste combinatie hiervan het maximale uit uw product/dienst- of bedrijfspresentatie. We creëren een omgeving waarmee u uw boodschap helder en duidelijk kunt overbrengen aan uw klanten, waarmee u zich kunt onderscheiden van de concurrent en waarmee u uw klant kunt overtuigen.

verhuur-live-communicatie-branche

VERHUUR

Van alle materialen voor de Live Communicatie branche.

Wij verhuren alle materialen op het gebied van licht, beeld, geluid, energie, rigging èn ICT voor de Live Communicatie branche. In onze verhuurshop vindt u altijd het meest actuele assortiment en kunt u tevens een vrijblijvende offerte aanvraag doen.

Bekijk het volledige assortiment in onze online catalogus.

service-persoonlijk-professioneel

SERVICE

24/7

Ons team van gepassioneerde en professioneel geschoolde monteurs en technici staat 24/7 voor u klaar.

Mode-Paul-Schulten

Haute Couture show maart 2016

Okura Amsterdam

"Hartelijk dank voor de meer dan geweldige samenwerking. het zag er heel mooi uit en het klonk super. Groot compliment ook voor jullie mensen omdat we met de muziek moesten improviseren en dat ging fantastisch! Ik hoop nog heel lang met jullie te mogen werken."

RAI-Amsterdam-partner

SKILLS Heroes 2016

RAI Amsterdam

"We zitten al helemaal in de drukte van de volgende events, ik wil toch jullie, ook namens het kernteam, bedanken voor jullie inzet voor SKILLS afgelopen week.
De organisatie vond het prettig om hier in de RAI te zijn, de snelheid waarop verzoeken/nieuwe bestellingen werden ingewilligd werd speciaal genoemd. Bedankt voor jullie flexibele en professionele inzet!"

Intertraffic-Mansveld-Expotech

Intertraffic 2016

RAI Amsterdam

Namens het projectteam van de MRA-stand (09-210) op de Intertraffic, de complimenten voor het verzorgen van de techniek op onze stand.
Voor jullie was een woord voldoende en niets teveel. Zelfs niet technische problemen (tapijt los) werden opgelost. Ook op het laatste moment een kabeltje extra of iets omleggen, was geen probleem. Een echte service gerichte opstelling, gericht op een goed en mooi resultaat.Bedankt. Jullie hebben zeker bijgedragen aan het succes van de Intertraffic (overigens net zoals voorgaande edities). Wat ons betreft, alvast tot 2018!

Philips-live-communicatie-MX

Light & Building 2016

Frankfurt

"I just wanted to thank you all for your great support during the past months and the last 6 days during the show. We once more created an inspiring environment to visit and to even return to."