onze diensten

Wij ontwerpen, verhuren en leveren ontwerpt alle technische voorzieningen op het gebied van licht, beeld, geluid, tijdelijke energievoorzieningen, rigging en ICT voor beurzen, evenementen en congressen, nationaal en internationaal, in- en outdoor.

Met ruim honderd betrouwbare, gemotiveerde, flexibele en vakbekwame medewerkers werkzaam vanuit vestigingen door het hele land; twee vestigingen in Amsterdam (Kollenbergweg en Amsterdam RAI), één vestiging in Eindhoven, twee vestigingen in Maastricht (kantoor en MECC Maastricht), Breepark in Breda en vanaf 1 januari 2018 ook Jaarbeurs in Utrecht, hebben wij een uitgebreide kennis, kwaliteit en creativiteit in huis en staan we letterlijk en figuurlijk dicht bij onze opdrachtgevers. 

Onze service

Wij hebben onze producten en diensten gespecialiseerd in beurzen, evenementen en congressen. Onze klanten zitten over de hele wereld: van Houston tot Nieuwegein en van Fort Lauderdale tot Barcelona. Wij hechten belang aan een optimale klantwaarde, ook voor de eindconsument. Daarom gaan wij graag in gesprek om jouw beurs, evenement of congres op de juiste manier voor te bereiden. Hierdoor weten wij precies wat de wens is van jou als opdrachtgever en hoe wij daar een toegevoegde waarde aan kunnen leveren, zodat zowel wij, jullie en de eindconsument met een tevreden gevoel naar huis kunnen gaan.

Wil je hier meer over weten? Klik dan op een van onderstaande afbeeldingen om te zien wat wij voor jouw beurs, evenement of congres kunnen betekenen. Wil je liever een van onze medewerkers contacten? Dat kan ook. Klik daarvoor hier.

Beurzen

Van elektrische hoofdaansluitingen tot ophangpunten. Maar ook voor standverlichting tot een compleet huisinstallateurschap.

Lees verder

Evenementen

Voor het leveren en/of bedienen van techniek voor (bedrijfs)feesten en (sport)evenementen.

Lees verder

congressen

Voor het leveren van een beamer en scherm voor uw presentatie tot de complete technische audiovisuele invulling inclusief 360º scherm en regie voor uw congres of jaarvergadering.

Lees verder