over ons

Mansveld expotech groep

AVeurope: brug tussen de techniek en uw boodschap

AVeurope helpt u met hoogwaardige audiovisuele techniek om op beurzen, bij u op locatie of tijdens corporate events een heus wow-effect te creëren. We zoeken daarbij graag de grenzen van de nieuwste technologieën op, met als randvoorwaarde dat de technologie betrouwbaar is. We slaan zo een brug tussen de techniek en uw communicatiedoelstelling en brengen uw gewenste boodschap in kaart. Én we denken kritisch met u mee over een oplossing die niet alleen past bij uw budget, maar die ook passend is in de context van uw locatie. Zo leveren wij u een totaalpakket van juiste apparatuur, kennis en creativiteit.

Ga hier naar de website

specialist in led-verlichting

Nowled biedt kwaliteit, innovatie en duurzaamheid op het gebied van LED verlichting voor de zakelijke markt. Hoogwaardige A-merk kwaliteitsproducten met een lange garantietermijn, een korte levertijd en een scherpe prijs. Wilt u een technisch advies, een professionele decoratieve oplossing, een LED armatuur of een enkele lamp, neem dan contact op met Nowled.

Ga hier naar de website

LED-verlichting shop

Ledlampcentrale biedt kwaliteit, innovatie en duurzaamheid op het gebied van LED verlichting voor de consumentenmarkt. In de online webshop vindt u hoogwaardige A-merk kwaliteitsproducten met een lange garantietermijn, een korte levertijd en een scherpe prijs.

Ga hier naar de website

Mansveld Groep B.V.


Realiseert elektrotechnische projecten voor de utiliteitsmarkt, voornamelijk in de regio Zuid-Nederland. De projecten in de utiliteitsbouw betreffen o.a. kantoorgebouwen, (industriële) bedrijfspanden, sportaccommodaties, onderwijsinstellingen, winkelcomplexen en projecten in de zorgsector. Met daarnaast een specialisme in ICT, o.a. telecommunicatie, werkplekautomatisering, systeembeheer, netwerkapparatuur en netwerkinfrastructuur.

Ga naar de website

EXPERIENCE BY TECHNOLOGY

Mansveld Expotech ontwerpt, verhuurt en levert alle technische voorzieningen op het gebied van licht, beeld, geluid, energie, rigging én ICT voor beurzen, evenementen en congressen.  Nationaal en internationaal, in- en outdoor.


Ontwerpt en produceert schakel- en besturingssystemen voor een grote diversiteit aan klanten en markten. Van de besturing van de koelinstallatie in de supermarkt, drukrioleringssystemen en openbare verlichting tot en met machine-, proces- en industriële besturingen.

Ga naar de website