over ons

MANSVELD GROEP

EXPERIENCE BY TECHNOLOGY

Mansveld Expotech ontwerpt, verhuurt en levert alle technische voorzieningen op het gebied van licht, beeld, geluid, energie, rigging én ICT voor beurzen, evenementen en congressen. Nationaal en internationaal, in- en outdoor.

PROJECTEN EN SERVICES

Realiseert elektrotechnische projecten voor de utiliteitsmarkt, voornamelijk in de regio Zuid-Nederland. De projecten in de utiliteitsbouw betreffen o.a. kantoorgebouwen, (industriële) bedrijfspanden, sportaccommodaties, onderwijsinstellingen, winkelcomplexen en projecten in de zorgsector. Met daarnaast een specialisme in ICT, o.a. telecommunicatie, werkplekautomatisering, systeembeheer, netwerkapparatuur en netwerkinfrastructuur.

Naar de website

COMBINATIEBOUW

Ontwerpt en produceert schakel- en besturingssystemen voor een grote diversiteit aan klanten en markten. Van de besturing van de koelinstallatie in de supermarkt, drukrioleringssystemen en openbare verlichting tot en met machine-, proces- en industriële besturingen.

Naar de website

INTEGRATED MEDIA PROJECTS

Mansveld is specialist in 'de perfecte presentatie'. Onder de naam Integrale Media Projecten brengen we daarvoor uiteenlopende technieken samen: beeld, geluid, licht, mechanica, speciale effecten en besturing.

For more English information

AVEurope

Met audiovisuele techniek - denk aan projectie, grootformaat schermen, touchscreens, LED-verlichting en geluidsinstallaties - zorgt AVeurope ervoor dat uw beursstand extra opvalt. De juiste technologie zorgt er vervolgens voor dat uw boodschap zo helder mogelijk over de bühne wordt gebracht.