congressen

audiovisueel

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat de licht-, beeld-, en geluidkwaliteit van uw congres of (bedrijfs)presentatie 100% in orde moet zijn. Met onze kennis en ervaring denken we graag met u mee en adviseren we u graag om van uw congres een succes te maken, geheel naar uw eigen wensen en binnen uw budget.
Door gebruik te maken van de nieuwste audiovisuele technologieën overtreffen wij graag uw verwachtingen. Of het nu gaat om de verhuur van een (LED)beeldscherm of om de complete audiovisuele inrichting van uw congres inclusief uitvoering en regie op een 360° scherm. Maar ook voor het leveren, installeren en begeleiden van technische apparatuur voor persconferenties en/of presentaties kunt u bij ons terecht.

Benieuwd naar wat wij op AUDIOVISUEEL gebied voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

verlichting

Zet uw evenement of congres in de spotlights met de juiste (LED)verlichting om een sfeer te laten voelen, te benadrukken of te verfraaien. Of het nu gaat om een enkele spot of om een gehele truss-constructie met bewegend licht en rookmachine. Op basis van uw wensen kunnen wij door middel van een helder uitgewerkt lichtplan, zorgen voor een perfecte sfeer tijdens uw evenement.
Benieuwd naar wat we op het gebied van VERLICHTING voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

showcontrol & ict

Van de verhuur van een laptop tot het compleet aanleggen van een WiFi netwerk. Maar ook van het softwarematig aansturen van licht, geluid en visuele effecten tot een enkel gesynchroniseerd systeem. Of wat dacht u van diverse Multi screen opstellingen waarbij we een 180 tot zelfs 360 graden projectie kunnen samensmelten met audio en licht momenten en effecten. Wij hebben de kennis, kunde en materialen in huis om van uw congres een spektakel te maken, zowel in- als outdoor.
Benieuwd naar wat we op het gebied van SHOW CONTROL & ICT voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.