ZELFSTANDIG ELEKTROMONTEUR / AV TECHNICUS

Ben jij iemand die iedere dag met passie prachtige nationale én internationale projecten wil realiseren en deel uit wil maken van het hechte team Beurzen Nationaal van Mansveld Expotech? Reageer dan snel op onderstaande vacature!

Wat houdt deze functie in?

Als Elektromonteur / AV-technicus houd je je bezig met het installeren, bedienen, demonteren en onderhouden van elektrotechnische producten en systemen op het gebied van energie, geluid en beeld (AV), licht en ICT voor beurzen, congressen en evenementen. Dagelijks sta je in contact met onze klanten en daarmee ben je het visitekaartje van de organisatie. Je bent voornamelijk werkzaam in de evenementencomplexen Amsterdam RAI en Jaarbeurs Utrecht, maar kunt ook ingezet worden op andere nationale en internationale locaties waar Mansveld Expotech werkzaam is. De functie is zeer afwisselend en vraagt een grote mate van zelfstandigheid, flexibiliteit, technische vaardigheid en oplossingsgerichtheid.

Wat verwachten wij van jou?

Voor Mansveld Expotech ben je net als onze klanten en medewerkers een Very Important Person. Maar je bent ook Veelzijdig, Innovatief, Professioneel én … Passioneel. VIP² dus! Een zelfstandige en vakbekwame elektromonteur en/of AV-technicus die goed kan communiceren in de moderne talen (Ne/Eng/Du), die beschikt over een aanpakkersmentaliteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt technisch inzicht, bent vitaal, stressbestendig, nauwkeurig, oplossingsgericht, kostenbewust en bovendien zeer flexibel. Onregelmatig werken in de avonden of weekenden en overwerk geven je een positieve kick. Verder heb je bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie met soortgelijke werkzaamheden en beschik je minimaal over een MBO-diploma elektro-, AV- of Podium- en evenemententechniek op niveau 3. Daarnaast ben je in het bezit van het diploma Basisveiligheid VCA of VCA-VOL en heb je een rijbewijs (B).

Wat mag jij van ons verwachten?:

Mansveld Expotech is een familiebedrijf dat al meer dan 55 jaar nationaal en internationaal projecten realiseert voor toonaangevende klanten. Wij staan voor Vertrouwen, Samenwerking en Vernieuwing. Daarnaast willen wij Lea(r)n zijn en hét Voorbeeldbedrijf in de branche. Naast een afwisselende en uitdagende functie bieden wij een uitstekend salaris en secundair arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder loopbaanbegeleiding en scholingsmogelijkheden, een pensioenregeling en vakantiedagen conform de CAO technisch installatiebedrijf.

Mansveld Expotech adviseert, ontwerpt en verhuurt alle technische voorzieningen voor de live communication branche; beurzen, tentoonstellingen, congressen en in- en outdoor evenementen. Door de inzet van licht, beeld, geluid, energie, rigging én ICT zorgen wij ervoor dat onze klanten technologie ervaren zoals ze dat nog nooit hebben gedaan.

Onze specialisten helpen nationaal en internationaal events en shows realiseren zoals AutoRAI, Huishoudbeurs, NXP Singapore, Glow Eindhoven, Medica Düsseldorf, IFA Berlijn, Interclassics Brussel, IBC Amsterdam, Persconferentie Angela Merkel & premier Rutte, UEFA Hospitality Village Basel en ECR Wenen.

Aan de basis van het succes van Mansveld Expotech staan ruim 100 gemotiveerde medewerkers die dagelijks inhoud geven aan het begrip ‘Experience By Technology’. Ervaring in techniek, maar vooral ervaring door techniek. Dat is wat Mansveld Expotech haar opdrachtgevers en talloze verwachtingsvolle bezoekers van nationale en internationale events biedt.

Met het hoofdkantoor in Amsterdam en vestigingen in RAI Amsterdam, Jaarbeurs Utrecht, Eindhoven, Goor en het Maastrichtse MECC staat Mansveld Expotech letterlijk en figuurlijk dicht bij haar opdrachtgevers.

Wil je meer informatie?

Bel gerust persoonlijk met manager P&O Sebastiaan Lem op 06-41999486 of 020 – 3128004.

Solliciteren?

Stuur je motivatie én cv naar sebastiaan.lem@mx.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.